Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший погляд на Volkswagen Golf GTI

Нарешті німці презентували серійний зразок зарядженого хетчбека Golf GTI, який демонструє сучасні технології концерну VW та ставить нову планку для конкурентів. Нащастя, або навпаки у новачка є безліч конкурентів на ринку потужних хетчбеків С-класу, кожен з яких має власний стиль та харизму. Нове покоління Volkswagen Golf GTI є суто інженерним продуктом, де технології вийшли на перше місце, адже дизайн екстер҆ єру не є сильною стороною новачка.

Безпосередніми конкурентами Golf GTI можна вважати такі машини як Mercedes-AMG A 35, Ford Focus ST, Renault Megane RS та Hyundai i30 N. Новий VW Golf GTI використовує ту саму платформу, що і його попередник, і той же двигун, який добре знаний у проектах VW Group. Мотор об҆ ємом 2 літри розвиває 245 к.с. та 370 Нм крутного моменту. До першої сотні заряджений хетчбек може розігнатися всього за 6,4 секунди, а середня витрата пального заявлена на рівні 7 літрів на кожні 100 км шляху. Крім автоматичної коробки перемикання швидкостей DSG, клієнтам запропоновано 6-ступеневу механіку, яка робить драйв на Golf GTI більш олдскульним.

У стандартному виконанні GTI матиме задній диференціал з блокуванням та нову систему управління динаміки автомобіля. Ця система контролює та керує балансом між спортивним та комфортним поводженням підвіски за допомогою демпферів. Також на автомобілі присутня нова рульова рейка з електропідсилювачем, яка в поєднанні з іншими електронними системами хетчбека робить драйв більш гнучким. Зовнішній стайлінг нового покоління Volkswagen Golf GTI досить сперечливий, але за допомогою спортивних елементів та деталей кузова все ж можна впізнати класичні пропорції гарячого хетчбека. Виробник пропонує на вибір колісні диски від 17 до 19 дюймів та люк з заднім спойлером. В базі будуть встановлені світлодіодні фари, задній дифузор та передній бампер з просунутими повітрозабірниками.

В середині Golf GTI панує техно атмосфера, яка розбавлена сучасними системами керування автомобілем. Новий хетчбек пропонує більше розваг та сучасних функцій. Звісно що це не тільки заважає йому бути спортивним, а й робить більш безпечним та пристосованим до повсягденного драйву. Цифрова панель приладів йде у базі, теж саме стосується монітору, який встановлено поцентру торпедо. Якість матеріалів оздоблення на високому рівні, але не краще ніж у попередника.

На європейському ринку новий Volkswagen Golf GTI  вже можна замовити у дилерському центрі та отримати автомобіль через декілька тижнів. Базова вартість спортивної модифікації хетчбека складає 35 тисяч євро…

 

20.08.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший погляд на Volkswagen Golf GTI

Політика конфіденційності